23-06-2026, 11:56 PM
@👑 The Wolf Pack bişi diim mi, ben ilk bölümde hiç o yeşil adam şeysini görmedim
Trende izleyince böyle oluyor.
Alicent ve Aemond mevzusunda midem bulansa da alıştım sanırım. Özellikle alicent'ın "bunlar yozlaşmış" diyerek kendisinin böyle yoz hareketler yapması o kadar sıradanlaştı ki.
Cinsiyetçi yoruma gelince; "dönemin" şartlarına göre bir bakış açısı var en nihayetinde. Zaten bunu da cinsiyetçilik mantığında değil sitem olarak söylüyor. Tabiri caiz ise "sıkışmışlık" örünü.
Bu arada Jase kesinlikle kaza sonucu ölemedi. Çatır çatır okla vurarak öldürdüler garibimi. Bu yüzden en azından bu dingil kaza sonucu ölmedi diye seviniyorum.
Bilemedim ya, üzerinde tartışsak bir türlü tartışmasak bir türlü
Trende izleyince böyle oluyor.Alicent ve Aemond mevzusunda midem bulansa da alıştım sanırım. Özellikle alicent'ın "bunlar yozlaşmış" diyerek kendisinin böyle yoz hareketler yapması o kadar sıradanlaştı ki.
Cinsiyetçi yoruma gelince; "dönemin" şartlarına göre bir bakış açısı var en nihayetinde. Zaten bunu da cinsiyetçilik mantığında değil sitem olarak söylüyor. Tabiri caiz ise "sıkışmışlık" örünü.
Bu arada Jase kesinlikle kaza sonucu ölemedi. Çatır çatır okla vurarak öldürdüler garibimi. Bu yüzden en azından bu dingil kaza sonucu ölmedi diye seviniyorum.
Bilemedim ya, üzerinde tartışsak bir türlü tartışmasak bir türlü
Never forget what you are, for surely the world will not.