14-05-2026, 12:51 PM
Madden yanında değil Meereen'de iken Dany, doğru. Sadece Qarth'da yüz yüze karşılaştırlar. Cam mumları kullanıyor o kadın, bu sebeple söylediği her şeyi muma bakarak söylüyor. Kadının deri bana göre diğer herkes gibi ejderhalar ama bunu bir nevi LF gibi "en ihtiyaç halinde" ortaya çıkıp, ona istediğini vererek; daha doğrusu veriyormuş gibi yaparak (duygusal destek, yol gösterme gibi) güvenini kazanma niyetinde. Kötü niyetli mi iyi niyetli mi inan bilmiyorum ama eğer Dany'nin AA olduğuna inanıyorsa iyi niyetlidir... bu hikaye, onların topraklarından çıkma zira. 4. Aegon'un kızı olduğu fikrini sevsem de çok emin olamıyorum, daha doğrusu muhtemelen değildir çünkü "uzun ömür," burada ya ağaca bağlanarak ya da wight olarak sahip olabildiğin bir yetenek. Wight olmak için ise ejderhaların yaşadığı bir dönemde bu işi yapman gerek, 4. Aegon döneminde ejderhalar ölmüştü.
Mel'in de babasının Bloodraven olduğu fikrine sıcak baksam da hatta baya benzediği gerçeğini göz önünde tutarsak (kırmızı gözler, bembeyaz ten, upuzun boy ki saçların doğal olmadığına işaret var) mümkün gibi geliyor lakin onun uzun ömürlü olması için de wight olması gerekir ki kadının yaşının ileri olduğuna şüphem yok ama ejderha yoksa ateş ve kan büyüsü de yok; haliyle ateş büyüsü yoksa ateş wightı olmak da yok. Martin bir dönem niyet etmiş ama sonra sırf bu ejderha + wight ayrıntısı yüzünden vazgeçmiş de olabilir.
He eğer Martin, wight olmak dışında da bir ömrü uzatma yolu ekledi ise bilemem, daha ortaya çıkmış değil neticede.
Mel'in de babasının Bloodraven olduğu fikrine sıcak baksam da hatta baya benzediği gerçeğini göz önünde tutarsak (kırmızı gözler, bembeyaz ten, upuzun boy ki saçların doğal olmadığına işaret var) mümkün gibi geliyor lakin onun uzun ömürlü olması için de wight olması gerekir ki kadının yaşının ileri olduğuna şüphem yok ama ejderha yoksa ateş ve kan büyüsü de yok; haliyle ateş büyüsü yoksa ateş wightı olmak da yok. Martin bir dönem niyet etmiş ama sonra sırf bu ejderha + wight ayrıntısı yüzünden vazgeçmiş de olabilir.
He eğer Martin, wight olmak dışında da bir ömrü uzatma yolu ekledi ise bilemem, daha ortaya çıkmış değil neticede.
![[Resim: bna71Du.png]](https://imgur.com/bna71Du.png)
"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."