Game of Thrones Filmi Duyuruldu: Aegon's Conquest

Diğer GoT Dizileri | Ana Serinin diğer yan seri dizileri
Caspian 3 Yorum 93 Okunma 0/5 - 0 oy
Konuyu Oyla:
[Resim: nmzs9cd.jpg]

Warner Bros., Las Vegas'ta düzenlenen Cinema-Con etkinliğinde açtığı panelde yeni projelerini tanıttı. Projelerden en dikkat çekeni, yapımına resmi olarak başlanan "Aegon's Conquest" filmi oldu.

Film, Game of Thrones serisinden yaklaşık 300 yıl öncesine odaklanacak ve Westeros'da miladı belirleyen Aegon'un fethine odaklanacak.

Açıkcası heyecan ile bekledim bir projeydi. İzleyebilecek olmak beni heyecanlandırıyor.

Hadi görelim WB, bize güzel bir şölen hazırla!

Kaynak: Haber Siteleri
Never forget what you are, for surely the world will not.
Umarım güzel işlerler... Düzgün kullanılırsa çok büyük bir potansiyeli var filmin.
Targaryen
Fire and Blood
(Dün, 12:08 AM) Aenar Targaryen yazdı: Umarım güzel işlerler... Düzgün kullanılırsa çok büyük bir potansiyeli var filmin.

Kıtanın fethi tek filmde ne kadar anlatılır bilemiyorum. 2 yıllık bir süreç olmakla beraber öncesi ve sonrası da hatırı sayılır olayları da içeriyor. En az bir üçleme olması gerekiyordu.

Yinede, eldeki imkanlar ile güzel bir film çıkacaktır. Dünya gözü ile izlemek nasip olacak inşallah Büyük Kahkaha
Never forget what you are, for surely the world will not.
Tek film mi yapacaklarmış?
[Resim: bna71Du.png]

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi