• Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GRRM, Not A Blog "En Çok Beklenen"
GRRM 2 
[Martin iki gün önce gündeliğinde bir güncelleme paylaştı. Görünüşe göre Ejderha Hanesi dizisinin ilk bölümünü kaba taslak izlemiş ve çok beğenmiş, bu da onu heyecanlandırmış görünüyor. Yazının tam çevirisini paylaşıyorum. ]

Yeni yıl neredeyse yaklaşıyor ve onunla birlikte ağ, kablo ve flamalar üzerinde her türlü yeni televizyon dizisi gelecek.

İtiraf etmeliyim ki, IMDB'ye göre en çok beklenen yeni şov… (davul sesi, lütfen)

House of the Dragon!

Bu da en üstte olmak için harika bir liste. Amazon'un yeni Tolkien serisi mi? Neil Gaiman'ın SANDMAN'i mi? Marvel dizileri mi? STAR WARS dizileri mi?

İyi şirket.

HOUSE OF THE DRAGON'u ben de oldukça hevesle bekliyorum, buna değer. Tamam, pek objektif değilim ve göreceğiniz şeylerin çoğunu biliyorum. (Ben, um, kitabı yazdım). Ayrıca… şimdi annemin sözü, kimseye söyleme…[tanıdık geldi, ya size? ehehe ] İlk bölümün kaba bir kısmını gördüm ve sevdim. Karanlık, güçlü, içgüdüsel… tam da epik fantezimi sevdiğim gibi.

Ryan ve Miguel harika bir iş çıkardılar ve oyuncu kadrosu… tıpkı GAME OF THRONES'ta olduğu gibi, çoğu izleyici sadece birkaç oyuncunun adını duydu ama bence çoğuna aşık olacaksınız. (Yalnızca daha sonra kalbinin kırılması için… ama hayır, bu çok şey anlatır).

Bence Targaryenler çok emin ellerde.

Uzaklaşın. hayal kırıklığına uğrayacağınızı düşünmüyorum[inşallah ama GoT'un başına gelenlerden sonra emin olamıyoruz. O da harika başlamıştı ve nasıl bittiğini gördük.] 

Kaynak

( Bu eski söyleşiyi özellikle ekledim yeni foruma çünkü arşivlik ve ibretlik... GRRM'in ilk sezon sonrası değişimini gördük.)

Bu Konudaki Yorumlar
GRRM, Not A Blog "En Çok Beklenen" - Yazar: The Wolf Pack - 22-02-2026, 03:12 PM

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Thread Yazar Replies Views Last Post
GRRM 2 GRRM, Not A Blog "Kelebeklere Dikkat" 👑 The Wolf Pack 0 85 22-02-2026, 03:39 PM
Last Post: 👑 The Wolf Pack
GRRM GRRM, Not A Blog "İşte Ejderhalar" 👑 The Wolf Pack 0 76 22-02-2026, 03:36 PM
GRRM 2 GRRM'den Kitaplara Sadık Kalmayan Senaristlere Eleştiri 👑 The Wolf Pack 0 73 22-02-2026, 03:26 PM
GRRM GRRM, Not A Blog "Kış Bahçesi" 👑 The Wolf Pack 0 77 22-02-2026, 03:24 PM
GRRM GRRM'in Menajerinden GoT ve ASOIAF İle İlgili Açıklamalar 👑 The Wolf Pack 0 68 22-02-2026, 03:07 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi