George'un diğer eserlere yaptığı göndermeler

Hisar | Buz ve Ateşin Şarkısı evreni hakkında arşivlik bilgi paylaşımlarını burada yapabilirsiniz. Alt bölümlerde yer almayan konular hakkında ana bölümde(hisar) başlıklar açabilirsiniz.
Poyraz 1 Yorum 210 Okunma 0/5 - 0 oy
Konuyu Oyla:
(03-04-2026, 11:48 AM) Poyraz yazdı: George R. R. Martin, Buz ve Ateşin Şarkısı serisinde farklı yazarlara ve eserlere pek çok ince gönderme yapar. Bunlardan bazıları oldukça dikkat çekicidir:

• Martin ayrıca “Jaime Lannister vs. Rand al’Thor” adlı kısa bir metin de yazmıştır. Bu hikâyede Jaime Lannister ile Rand al'Thor karşı karşıya gelir ve anlatım iki karakterin bakış açısından ilerler. Bu da Martin’in seriye ne kadar hâkim olduğunu gösterir.

Kendisine sorsak evreniyle ilgili HH (hayran hikayesi) sevmeyen adam, başkalarının evrenine HH yazıyor.  Göz Devirme

Bu arada Harry Potter göndermesine ek olarak DD ve Ryan için de gönderme yapmasını beklerim yeni kitaplarda, yapsın bence. Ben yapardım muhtemelen. Dil Çıkarma
[Resim: bna71Du.png]

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."

Bu Konudaki Yorumlar
RE: George'un diğer eserlere yaptığı göndermeler - Yazar: The Wolf Pack - 04-04-2026, 02:00 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi