31-03-2026, 02:29 PM
(31-03-2026, 01:03 AM) The Sworn Sword yazdı: targaryenler insan ejder melezi, deli bireylerin istatistik yüksekliği şaşırtıcı değil. onların genetiğinde de ejderlerin genetiğinde de targaryen kanı var. bu sadece bi warg ya da telepatik kontrol, ya da nekromansi falan değil. genetik olarak kanıtlar var elimizde. bazı bireylerde ejder genetiği baskın, bazılarında insan. bu da insan beyninden daha farklı bi beyin fonksiyonuna ve düşünce yapısına kapı aralıyor. bir kediyi fare avladığı için suçlaymayız, ben targaryenleri sevmiyorum, diyar onlarsız daha güzel, ama deli olmalarını anlayışla karşılıyorum, çünkü farklı bi genetik melez türden bahsediyoruz. onlar tanrı falan demiyorum, üstün de demiyorum, farklılar ve güç ellerindeyken bunu acımasızca kullandılar.
Ben seviyorum ya tüm o ejderha falan meselesini ama evet, delilik sevmesen bile mazur göreceğin bir şey çünkü aile bu özelliği normal yollardan da elde etmemiş, yapay aslında... deneyler-büyülerle olmuş diğer 40 hane gibi.
![[Resim: bna71Du.png]](https://imgur.com/bna71Du.png)
"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."