29-03-2026, 07:10 PM
(Son Düzenleme: 29-03-2026, 07:11 PM, Düzenleyen: Taha231. Edited 1 time in total.)
(29-03-2026, 02:40 PM) The Wolf Pack yazdı: En normal Targlarda bile bir parça uçlarda yaşama olayı olduğunu unutmamak gerekir. Aile normal değil ve bunda bir sorun görmüyorum da. Ben şahsen aile içindeki deliliği kara propaganda amacıyla kullanmazdım, olması gerekiyordu evren kurmacası gereği.... getirisi ve götürüsü... bunlar önemlidir.
Targaryen deliligi tabiki hikayeye kaos ve aksiyon katıyor bunu inkar edemem, targaryenler olmasaydi lore çok daha sıkıcı olurdu hatta onları kitabın ana ailesi olarak görüyorum.
Lakin bu teorimin gerçekliğini değiştirmiyor. Gösterdiğin grafikte %10 oran veriyorsun, gözden kacirdiğin nokta tüm bu vakaların sadece 300 yilda yaşanmış olması. Gerçek tarihten örnek vermek gerekirse Osmanlı ailesi 600 yıl hükmetti henadanin üyeleri kesinlikle Targaryenlerden 3-4 kat daha fazla ve onlar da ayni şekilde zorlu sinavlardan geçti yinede 600 yilda çıkan deli birey sayısı Targaryenlerin yarısı kadar ancak eder. Targaryenlerin nerdeyse her neslinde ayrı bir vaka var.
İnsan bir like falan atar, o kadar mesaimiz var.