Tanış Olalım!

Bit Çukuru | Yedi krallığa yeni katılanların kendilerini tanıttığı yer. Bir selam vermeden geçmeyin.
The Wolf Pack 19 Yorum 2228 Okunma 3.5/5 - 2 oy
Konuyu Oyla:
(23-03-2026, 11:44 PM) Arda yazdı: Ben arda önceki forumda yoktum twitterdaki duyuruyu görüp geldim herkese merhaba . Tüm asoiaf sevenlere yeni forum hayırlı olsun

Hoş geldin Gülümse
Never forget what you are, for surely the world will not.
Eksikliğini hissettiğim bir şeydi forum. Harika olmuş sitenin tasarımı, tebrik ederim emeği olan herkesi.
Stannis Arma
Ours is the Fury
Hoş geldiniz arkadaşlar. Sizleri aramızda görmekten mutluyuz Gülümse
[Resim: bna71Du.png]

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."
Twitterdan gördüm ve hemen damladım. Arayüzü görür görmez eski forum günlerini ve dostluklarını özlediğimi fark ettim. Buz ve Ateşin Şarkısı dinamik bir evren ve bu forum uzun yıllar boyu aktif kalacaktır diye düşünüyorum. Bu yapıyı oluşturan arkadaşları tebrik ediyorum.
Blackfyre
"Kan ve Ateş"
herkese merhabalar..
çağımızın en güzel, en derin, en heyecan verici eseriyle ilgili bu forumda olmaktan çok mutluyum.
Hoş geldiniz. Gülümse

Uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle inşallah. Yorum ve paylaşımlarınızı da bekleriz. Gülümse

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."
Merhaba. Forum harika olmuş. Ben Güneşmızraktan katılıyorum 😄
(02-04-2026, 11:47 PM) Red Viper yazdı: Merhaba. Forum harika olmuş. Ben Güneşmızraktan katılıyorum 😄

Hoş geldiniz hocam, bu kullanıcı adını alma niyetindeyim size kısmetmiş Gülümse
Never forget what you are, for surely the world will not.
(02-04-2026, 11:50 PM) Caspian yazdı:
(02-04-2026, 11:47 PM) Red Viper yazdı: Merhaba. Forum harika olmuş. Ben Güneşmızraktan katılıyorum 😄

Hoş geldiniz hocam, bu kullanıcı adını alma niyetindeyim size kısmetmiş Gülümse

Hoş buldum hocam, boşta görünce hemen kapayım dedim 🤓

Hoş geldin, Dorne'un Kızıl Engerek'i. Gülümse

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi