• Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tanış Olalım!
Olumlu 
Madem ASOIAF evrenine girdiniz. Önce kendinizi tanıtın!  Havalı
[Resim: bna71Du.png]
"Soğuk rüzgar estiğinde yalnız kurt ölür ama sürü hayatta kalır."
(Dün, 03:53 PM) The Wolf Pack yazdı: Madem ASOIAF evrenine girdiniz. Önce kendinizi tanıtın!  Havalı

Adım Rand al thor 
ana seriyi yaklaşık bir ay önce bitirmiş bulunuyorum daha öğrenecek çok şeyim olduğunu düşünüyorum ara sıra redditte videolarda öğrenip okuyup bir şeyler kapmaya çalışıyorum herkese iyi forumlar iyi sohpetler
Hoş geldin Gülümse
Ben Ser Barristan Selmy. Ateş Savaşı için Essos'ta bulunuyorum. Şans dileyin
İyi şanslar. Hoş geldin Gülümse
Merhaba! AKOTSK izlerken bu evreni çok özlediğimi fark ettiğim için buradayım. Kitapları yaklaşık 13 yıl önce, dizinin 3.sezonu gelmeden okuyup bitirdiğim ve sonrasında baştan sona tekrar okuma yapmadığım için (dizileri ve teorileri takip etsem de) maalesef bir süre uzak kaldım. Buza kendimi daha yakın hissediyorum ama ateşe karşı da merak duymuyor değilim hehe.
Topluluk ve verdiğiniz emek için teşekkürler!
Every flight begins with a fall.
Kalp
Hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar. Saygının ve sevginin hakim olduğu, herkesin geçirdiği zamandan keyif aldığı bir forum ortamı olmasını dileriz.
Merhaba, bir önce ki forumdan buraya zıpladım, orada ki mahlasım ile burada ki aynı. Umarım meşhur eski forum kadar bu forumda hareketli olur ve umarım artık şu kitap çıkar Gülümse
İlk Forum Deneyimim Öncelikle Türkiye Buz Ve Ateşin Topluğuna Teşşekürler ederim böyle bir ayrıcalık salladıkları için isimim Talha seriye 2 sene önce başladım daha yeni 2. kitaba geçtim ama evreni ve hikayeyi biliyorum
AğlıyorumTaLhA
Kurt 
Ben arda önceki forumda yoktum twitterdaki duyuruyu görüp geldim herkese merhaba . Tüm asoiaf sevenlere yeni forum hayırlı olsun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi