Kitaplarda Olmayıp Dizide Olan En İyi Sahneler

Game Of Thrones | Ana seri dizinin konuşulduğu alan.
Balerion 6 Yorum 535 Okunma 5/5 - 1 oy
Konuyu Oyla:
Kılıçların Fırtınası kitabını okuyorum. Dizi ilk kitaba büyük oranda sadıkken sonraki kitaplarda bu sadakat giderek düştü. Yinede kitapları okurken sahneleri hayal etmek hoşuma gidiyor.

Kitaplarda olmamasına rağmen Arya ile Twyin'in Harrenhal'da yer alan sahnelerine bayıldım, hatta kitaptan bile daha iyi olmuş diyebilirim. Kitapta o kısımlarda aşırı sıkılmıştım çünkü.

Sizlerin dizide en iyi gördüğü sahneler neler? Sadece kitaplarda olmayan sahneler lütfen.
The Black Dread
My Lord, milord muhabbetinden bahsediyorsun sanırım. O sahneler, benim de hep hoşuma gitmiştir.

Benim için en iyi sahne Robert ile Cersei'nin "yedi krallık bile boşluğu dolduramadı" sahnesidir. Müthişti.

Never forget what you are, for surely the world will not.
Arya ve Tywin sahnelerini ben de seviyorum. Kitap + dizi karışımı olmasını isterdim kitaplardaki Harrenhall sahnelerinin. Özetle o pisliğin yanında görevlendirilmesi yerine Tywin'in kupa taşıyıcısı olması iyi olurdu. Kalan her şey kitaptaki gibi kalabilirdi.

Onun dışında LF ve Varys sahneleri kesinlikle en ikonik sahnelerdir. DD'den nasıl böyle şeyler çıkmış şaşıyor insan.

[Resim: bna71Du.png]

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."
(04-04-2026, 02:07 PM) The Wolf Pack yazdı: Arya ve Tywin sahnelerini ben de seviyorum. Kitap + dizi karışımı olmasını isterdim kitaplardaki Harrenhall sahnelerinin. Özetle o pisliğin yanında görevlendirilmesi yerine Tywin'in kupa taşıyıcısı olması iyi olurdu. Kalan her şey kitaptaki gibi kalabilirdi.

Onun dışında LF ve Varys sahneleri kesinlikle en ikonik sahnelerdir. DD'den nasıl böyle şeyler çıkmış şaşıyor insan.

Nobody: -
LF: Hadi hadım espirisi yapayım
Never forget what you are, for surely the world will not.
@Caspian aslında "hadım şakaları," meselesinde DD abarttı Tyrion üstünden. Kuzeye giderlerken de sanki çok bilgece ve harikaymış gibi bir şaka daha patlattılar... bu sebeple insan şaşıyor ya bu ilk sahneler nasıl DD'den çıkmış diye...

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."
Tyrionun dövüşle yargılanacağı bölümde zindandayken jamie ile yaptığı konuşmada engelli kuzeninin davranışlarını anlamaya çalıştığı  kısımları jamieye anlatıyordu. O kısım bence mükemmeldi. İnsan doğasının vahşeti anlamaya çalışıyordu. Bence bu kısım tüm evrendeki en mükemmel sahne. O kadar derin ki. İnsanın tekrar tekrar izleyesi geliyor.
Hiç öyle bakmamıştım, dümdüz boş yazmışlar olarak görmüştüm ya da GRRM'in karakter öldürme olayına gönderme gibi... meme vardı bir tane. Büyük Kahkaha

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi