FROM Dizisi - 4. Sezon Finali

Sinema - Tv | Dizi ve filmler hakkında sohbet.
Caspian 5 Yorum 189 Okunma 0/5 - 0 oy
Konuyu Oyla:
Selamlar
Geçtiğimiz yıllarda FROM dizisini aktif olarak takip ediyordum. Başlarda güzeldi, hoşuma gidiyordu. Ama 4. sezonu doğru dürüst izlemedim.

Bunun en büyük sebebi, açıklama olmaması. Sürekli gizem üstüne gizem veriyor dizi. Ama en ufak bir açıklama yapmıyordu.
Bu yılda işlerim yoğun olduğu için 4. sezonun ilk iki bölümünü izleyip gerisini izlemedim. Özetli-yorum gibi kanallardan işe gidip gelirken özetleri dinliyorum sadece. 

Anladığım kadarı ile bu sezon diğer sezonlara göre daha fazla açıklamaya yer vermiş, bugün yayınlanacak bölüm ile bir çok cevap seyirciye verilecekmiş.

Siz ne düşünüyorsunuz, izleyen var mı? takip eden vs.
Never forget what you are, for surely the world will not.
Diziyi bilmiyorum. Konusu ne genel anlamda?
[Resim: bna71Du.png]

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."
(01-07-2026, 08:39 PM) The Wolf Pack yazdı: Diziyi bilmiyorum. Konusu ne genel anlamda?

Bi kasaba var, içine giren çıkamıyor. Geceleri de kasabayı sırıtan insanlar basıyor ama evlere giremiyorlar davet edilmesi gerekiyor. bu sırıtan insanlardan birini içeri davet edince canavara dönüşüyor ve herkesi öldürüyor. bu dingillerde kasabadan çıkmaya çalışıyor.

Konu güzelde 4 sezon izletecek bir konu değil maalesef.
Tv+'da varmış, bakarım bir belki. Dil Çıkarma

"When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives."
(02-07-2026, 02:26 PM) The Wolf Pack yazdı: Tv+'da varmış, bakarım bir belki. Dil Çıkarma

Hiç başlama, 4 sezon koca bir hiç izledik.
O zaman hiç yanaşmıyorum. Büyük Kahkaha

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konu Yazar Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj
Üstat-Bilgi Harry Potter Dizisi Gelişmeler ve Söylentileri 👑 The Wolf Pack 0 201 16-04-2026, 08:21 PM
Son Mesaj: 👑 The Wolf Pack

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi