|
Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Baskı Önizleme +- Yedi Krallık Türkiye Forumları (https://sevenkingdoms.tr) +-- Forum: Bilinmeyen Dünya (https://sevenkingdoms.tr/forumdisplay.php?fid=30) +--- Forum: Sinema - Tv (https://sevenkingdoms.tr/forumdisplay.php?fid=33) +--- Konu Başlığı: Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (/showthread.php?tid=86) |
Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Caspian - 30-03-2026 Harry Potter dizisinden ilk fragman bir süre önce yayınlandı Zenci ve fermuarlı eşofman giyen Snape haricinde ne düşünüyorsunuz? Beni açıkçası cezbetti. Kendimi tekrar üniversite yıllarımda, vize ve finallerin son günü sabaha kadar HP maratonu yaptığım günlerdeki gibi hissediyorum. O duyguları yeşertiyor. RE: Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - The Wolf Pack - 31-03-2026 (30-03-2026, 11:45 PM) Caspian yazdı: Harry Potter dizisinden ilk fragman bir süre önce yayınlandı Zenci ve fermuarlı eşofman giyen Snape haricinde ne düşünüyorsunuz? Sırf şuna yorum yapsam kendimi forumdan atmam gerekebilir. ![]() Açıkçası bana filmlerin verdiği tadı geçirmedi, daha ucuz versiyonu havası verse de tamamen olumsuz yaklaşmıyorum. Filmlerde gösterilmeyen sahneler olacakmış ve dahası yaşlar konusunda da kitaplarla aynı duruyor. Benim için hala en rezalet, iğrenç karar zenci Snape. Aşırı soğutuyor. RE: Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Caspian - 31-03-2026 (Dün, 12:18 AM) The Wolf Pack yazdı:(30-03-2026, 11:45 PM) Caspian yazdı: Harry Potter dizisinden ilk fragman bir süre önce yayınlandı Zenci ve fermuarlı eşofman giyen Snape haricinde ne düşünüyorsunuz? Snape kanayan yaram Ama onun harici güzel geldi açıkçası
RE: Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Balıkkaya - 31-03-2026 Ana kadronun (Snape hariç) castingini çok başarılı buldum. Fragman hakkında tek şikayetim: Görüntü yönetmenliğinde alınan kararlar berbat duruyor. Dizide değişiklik olur mu bilmiyorum ama her şey çok renksiz. Acaba neden son yıllarda çıkan çoğu yapım bu dertten muzdarip? RE: Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Caspian - 31-03-2026 (Dün, 01:08 PM) Balıkkaya yazdı: Ana kadronun (Snape hariç) castingini çok başarılı buldum. Fragman hakkında tek şikayetim: Görüntü yönetmenliğinde alınan kararlar berbat duruyor. Dizide değişiklik olur mu bilmiyorum ama her şey çok renksiz. Acaba neden son yıllarda çıkan çoğu yapım bu dertten muzdarip? HBO'nun genel paleti bu diye düşünüyorum RE: Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Balıkkaya - 31-03-2026 (Dün, 01:16 PM) Caspian yazdı:(Dün, 01:08 PM) Balıkkaya yazdı: Ana kadronun (Snape hariç) castingini çok başarılı buldum. Fragman hakkında tek şikayetim: Görüntü yönetmenliğinde alınan kararlar berbat duruyor. Dizide değişiklik olur mu bilmiyorum ama her şey çok renksiz. Acaba neden son yıllarda çıkan çoğu yapım bu dertten muzdarip? Aslında başta A Knight of the Seven Kingdoms olmak üzere farklı HBO dizilerinden yola çıkarak öyle olmadığını görebiliriz. Üstelik bu iki dizinin bütçeleri arasında dağlar kadar fark var. Bunlar günün sonunda görüntü yönetmenlerinin tercihlerine bağlı kararlar oluyor. RE: Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Caspian - 31-03-2026 (Dün, 01:31 PM) Balıkkaya yazdı:(Dün, 01:16 PM) Caspian yazdı:(Dün, 01:08 PM) Balıkkaya yazdı: Ana kadronun (Snape hariç) castingini çok başarılı buldum. Fragman hakkında tek şikayetim: Görüntü yönetmenliğinde alınan kararlar berbat duruyor. Dizide değişiklik olur mu bilmiyorum ama her şey çok renksiz. Acaba neden son yıllarda çıkan çoğu yapım bu dertten muzdarip? Doğru, pek aklıma gelmemişti açıkçası. Belki çocuk dizisi imajını kırmak içindir, WB'de her filmde introyu biraz daha karanlık yapıyordu. RE: Yeni "Harry Potter" Fragmanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - The Wolf Pack - 31-03-2026 He renklerden dolayı "ucuz versiyon" gibi geldi. Acaba geçtiği yılları düşünerek o dönemin tv havasını mı yansıtmak istediler bir parça? La o zaman o Snaple ne öyle saç ve kıyafetle? Şaka gibi. Bak gene Snape'e kaydım. asxnaslxnas |