|
House Of The Dragon 3. Sezon Fragman - Baskı Önizleme +- Yedi Krallık Türkiye Forumları (https://sevenkingdoms.tr) +-- Forum: Essos (https://sevenkingdoms.tr/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: House of The Dragon (https://sevenkingdoms.tr/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: House Of The Dragon 3. Sezon Fragman (/showthread.php?tid=156) |
House Of The Dragon 3. Sezon Fragman - The Wolf Pack - 31-05-2026 Eğer fragmanda yansıtılan gerilim vs doğru ise 3. sezon bol savaş ve gerilimin yüksek olduğu bir seyir olacak ama iş senaryoya gelince her zaman ki gibi yamuk yumuk olduklarına şüphe etmiyorum.
En basitinden Healena bir ejderha sürücüsü ama kaçarken gizli saklı, arada derede sıkışarak kaçıyor. Binsene ejderhana, alsana ananı bebeni yanına... yok! RE: House Of The Dragon 3. Sezon Fragman - Caspian - 31-05-2026 İlk fragmandan daha uzun olmuş. Ama nedense pek heyecanlandırmadı beni bu durum :/ RE: House Of The Dragon 3. Sezon Fragman - Aenar Targaryen - 31-05-2026 Artık HOTD'a çok da hikaye temelli bakmamak lazımdır diye düşünüyorum. Zaten Martin'in de dediği gibi bu artık onun hikâyesi değil; bir iki ejderha görürüz, ateş falan, kılıçtı, gemiydi... Yazın vakit geçirmek için iyi bir alternatif olacak. Yoksa dizinin hikayeye kattığı veya katacağı hiçbir şey yok. Onun dışında fragman güzeldi bence. RE: House Of The Dragon 3. Sezon Fragman - The Wolf Pack - 01-06-2026 @Caspian@Aenar Targaryen Yani heyecanlandırmaması olağan bizi... neler göreceğimizi tahmin edebiliyoruz. Ben muhtemelen savaş sahnelerine odaklanacağım ama bu kafayla onu bile mahvedebilirler. ![]() Bence bizlerde duygusal mazoşistlik de olabilir; izleyip izleyip sinir de olmak istiyoruz gibi.
RE: House Of The Dragon 3. Sezon Fragman - Caspian - 02-06-2026 (01-06-2026, 10:24 PM) The Wolf Pack yazdı: @Caspian@Aenar Targaryen Ya bütün olaylarına hakim olduğum bir hikayenin saçma sapan anlatılışı birazcık yoruyor. İlk sezon mesela mevzusuz geçti ama güzeldi. 2. sezonda ne oldu hatırlamıyorum bile. Nilüfer baştan dinledim, sonra wikiyi talan ettim bana yetti yani ![]() RE: House Of The Dragon 3. Sezon Fragman - Aenar Targaryen - 02-06-2026 (01-06-2026, 10:24 PM) The Wolf Pack yazdı: @Caspian@Aenar Targaryen Artık elden bir şey gelmiyor, bekleyip görmekten başka çaremiz yok. Bugün Reddit’te dolanırken House of the Dragon’ın yeni sezonuna ait olduğu söylenen beş sayfalık bir sızıntı dosyası gördüm. Ne kadar doğru, ne kadar kurmaca bilmiyorum -ki muhtemelen sahte- yaziya inanacak olursak bu sezon bol bol Aegon sahnesi izleyeceğiz. Üstelik iddialar inanılmaz uç noktalarda; sızıntıya göre Aegon o kadar kudurmuş vaziyetteymiş ki kendi yaralı ejderhasıyla bile cima etmeye yeltenmiş... Siz de gördünüz mü bu sızıntıları? RE: House Of The Dragon 3. Sezon Fragman - The Wolf Pack - 03-06-2026 @Caspian ilk sezon, eksiklerine rağmen, sadece ilk 5 bölüm güzeldi. Sonrasında cozuttular. Şu an Rhaenyra 2 kocalı misal ve ejderhası da 2 sürücülü. Hadi kadını geçtim de ejderhanın olayı imkansız asoiaf evreninde ama yapıyorlar işte. @Aenar Targaryenhepsini değil de ejderha olayını gördüm ve o kadar saçma ki illa ki yalan bir sızıntıdır. |